FONTANNA CZEKOLADOWA CLATRONIC SKB 3248

Ceny
Cena detaliczna netto
136,59 PLN /szt.
 
Cena detaliczna brutto
168,01 PLN /szt.
Rabat
0%

Parametry produktu

Model: SKB 3248
Kod producenta: 262695
szt. karton Waga [kg]
szt. - 0,25 2,14 kg
karton 4 - 8,56 kg

Opis


NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI

FONTANNA CZEKOLADOWA

RENOMOWANEJ FIRMY CLATRONIC

MODEL: SKB 3248

Fondue czekoladowe to urządzenie dla każdego miłośnika czekolady.???

Dzięki niemu przygotujesz fantastyczny, wyrafinowany deser, który spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy.

Zanurzaj w ciepłej czekoladzie owoce i różne wypieki, ciesz się smakiem słodkości i ich wyglądem.



???NOWA FONTANNA CZEKOLADOWA RENOMOWANEJ FIRMY CLATRONIC???



Clatronic SKB 3248 to fondue czekoladowe pozwoli Ci przygotować wyjątkowo gładką i aksamitną czekoladową polewę dla owoców i wypieków, ponieważ jego kaskady są niezwykle gładkie i zapewniają czekoladzie doskonałą płynność.

Jest to idealne urządzenie dla każdego miłośnika czekolady - dzięki niemu przygotujesz fantastyczny, wyrafinowany deser, który spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy.

Obsługa urządzenia jest bardzo prosta – wystarczy użyć tylko dwóch pokręteł. Również czyszczenie fondue czekoladowego Clatronic SKB 3248 jest bardzo łatwe, ponieważ wieżę z kaskadami można w prosty sposób rozmontować na części, a wszystkie akcesoria można myć w zmywarce.



??EKSTRAWAGANCJA NA RÓŻNE OKAZJE

Nasza czekoladowa fontanna to idealne urządzenie na wystawne przyjęcia oraz do korzystania na co dzień w domu. Wieża imponuje schludnym wyglądem, a gdy zaczyna się w niej przelewać czekolada nikt nie może obok niej przejść obojętnie! Fontanna czekolady będzie doskonały dopełnieniem każdego podwieczorku, przyjęcia a nawet kolacji we dwoje.



CZEKOLADA:

Najlepiej nadaje się czekolada z dużą zawartością masła kakaowego, produkowane specjalnie do fondue czekoladowego. Zawartość kakao powinna wynosić co najmniej 60%.

Jeżeli zawartość kakao jest mniejsza niż 60%, może być konieczne dodanie niewielkiej ilości oleju roślinnego. W przeciwnym razie czekolada będzie zbyt lepka i nie utworzy na kaskadach zwartej mgiełki.

Polecamy następujące gatunki czekolady: czekolada mleczna lub gorzka, kuwertura mleczna lub gorzka, lub białe odmiany czekolady i kuwertury.

Można używać także czekolady miętowej, truskawkowej lub czekolady mokka.

Stosownie do gustu można dodawać małe ilości likieru Amaretto, likieru kawowego, kawy w proszku, mleka kokosowego itd.

Nie nadają się: czekolady zawierające orzechy lub migdały, w całości lub w kawałkach. Mogą one zablokować ślimak transportowy.

Aby mogła utworzyć się fontanna, potrzeba co najmniej 500 g czekolady lub 750 g kuwertury. Ilość ta zależy także od gatunku użytej czekolady.



Najważniejsze cechy fondue Clatronic SKB 3248:

??Do zanurzania w czekoladzie różnych owoców i wypieków

??Wyjątkowo gładkie kaskady poprawiające płynność

??Głęboka miska zbiorcza

??Ciepła czekolada jest tłoczona przez wałek ślimakowy na szczyt fontanny, skąd spływa nieprzerwanie łagodnymi kaskadami w dół

??Wieża/fontanna ze stali szlachetnej

??2-częściowy system wieżowy – ułatwia czyszczenie

??2 Przełączniki

??Stabilność podstawa

??Aby mogła utworzyć się fontanna, potrzeba co najmniej 500 g czekolady

??Zasilanie: 230 V, 50 Hz, 170 W



slimtex


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B