ROBOT KUCHENNY PROFICOOK PC-KM 1151

Ceny
Cena detaliczna netto
754,47 PLN /szt.
 
Cena detaliczna brutto
928,00 PLN /szt.
Rabat
0%

Parametry produktu

Kod producenta: 501151

Opis


NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI

ROBOT KUCHENNY

URZĄDZENIE DO UGNIATANIA CIASTA

+ MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA

RENOMOWANEJ FIRMY PROFICOOK

MDOEL: PC-KM 1151

Urządzenie 2w1 - robot kuchenny planetarny i maszynka do mięsa zabudowany w solidnej obudowie.

Mocny, profesjonalny silnik zapewnia sprawne działanie przy wszystkich powierzonych urządzeniu czynnościach.



ProfiCook PC- KM 1151 to urządzenie 2w1 - robot kuchenny i maszynka do mielenia mięsa.

Robot kuchenny sprawi, że przygotowywanie ciast oraz deserów stanie się jeszcze łatwiejsze i przyjemniejsze a dzięki systemowi mieszania planetarnego otrzymamy doskonale wyrobione ciasto . Wydajna trzepaczka przygotuje puszysty biszkopt, ubije idealnie białko i wiele więcej. Wszystko to bez brudzenia kuchni dzięki zabezpieczeniu przed rozpryskiwaniem. W zestawie znajduje się również hak do zagniatania ciasta oraz mieszadło.

Maszynka do mielenia mięsa wyposażona jest w wysokiej jakości metalową komorę mielenia oraz sitka. Maszynka z łatwością mieli mięso, mak, czy suche pieczywo na bułkę tartą. Zestaw zawiera nasadki dzięki którym można samodzielnie przygotować domowe kiełbasy, kulki kebbe czy formować ciastka. Doskonale sprawdzi się przy przygotowaniu domowych świątecznych serników, makowców, past i pasztetów.



Solidna, wieloczynnościowa maszyna kuchenna

Mocny, profesjonalny silnik o długiej żywotności (1300 Watt)

Stała moc dzięki elektronicznej regulacji obrotów zależnej od obciążenia

8 ustawień prędkości 0/1/2/3/4/5/6+ pulsowanie

Płynny rozruch umożlwiający powolne mieszanie

Duża misa ze stali nierdzewnej o pojemności 6,5 litrów do przygotowania 3 do 3,5 kg ciasta

Uchylne, wielofunkcyjne ramię z mechanizmem odblokowywania

Przezroczysta pokrywa z otworem do napełniania (zdejmowania)

Wyłącznik bezpieczeństwa – działa w przypadku podniesienia ramienia wychylnego.

Odlewane ciśnieniowo aluminiowe haki do ugniatania – do ciężkich ciast, na przykład drożdżowego lub na chleb

Odlewanie ciśnieniowo aluminiowe haki do mieszania np. na ciastka, kruszonki i biszkopty

Trzepaczka ze stali nierdzewnej do ubijania jajek, śmietany i innych produktów

Zapewniona łatwość obsługi i czyszczenia

Stabilna i bezpieczna pozycja dzięki nóżka na przyssawkach

Uchwyt do szybkiego mocowania narzędzi



  • Hak

Tego typu końcówka służy do zagniatania i wyrabiania ciężkich składników takich jak ciasto na chleb, bułki, wyrabianie ciasta na makaron, pierogowe, drożdżowe, faworkowe, pierniki itp. oraz wstępnego mieszania składników.

  • Mieszadło

Ta końcówka służy do ucierania i miksowania średnich składników takich jak gęste kremy, ciasto na naleśniki, biszkoptowe, ser na sernik, pasztety, farsze, mięso mielone, lukru, nadzienia, eklerów, ziemniaków puree itp.

  • Trzepak

Końcówka zaprojektowana do ubijania lekkich składników takich jak piany z białek, jajek, śmietany, kremów gotowych, budyniu, majonezu, musów, sufletów, panierki, wyrabiania lekkich ciast biszkoptowych bez tłuszczu itp.



SLIMTEX


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B