Bardzo mocny robot kuchenny z solidną metalową przekładnią
8 poziomów prędkości (0/1/2/3/4/5/6 + puls)
Bardzo duża misa ze stali nierdzewnej o pojemności 10 litrów na maks. 6-6,5 kg
Mocny, profesjonalny silnik o długiej żywotności (1500 W)
Wysokiej klasy funkcjonalny robot planetarny do ciast, który sprawdzi się idealnie w Twojej kuchni. Ubija, miesza i ugniata ciasto. Skutecznie przyspiesza i ułatwia przygotowywanie deserów.
Dzięki robotowi kuchennemu BOMANN KM 6036 będziesz miała więcej czasu dla siebie! Robot kuchenny do ciasta to nowoczesne, niezawodne urządzenie, a do tego niezwykle wygodne w użytkowaniu.
Robot kuchenny Bomann KM 6036 pozwoli na przygotowywanie ciast oraz deserów stanie się jeszcze łatwiejsze i przyjemniejsze! Idealne rozwiązanie nie tylko dla miłośników pieczenia. Proponujemy niezwykle funkcjonalnego wysokiej klasy robota planetarnego, który charakteryzuje nowoczesny designe oraz kolorystyką pasującą do każdej kuchni.
Robot Bomann KM 6036 sprawi, że otrzymasz doskonale wyrobione ciasto dzięki systemowi mieszania planetarnego. Wydajna trzepaczka przygotuje dla Ciebie bardzo puszysty biszkopt oraz ubije idealnie białko i wiele więcej. Wszystko to bez brudzenia kuchni dzięki zabezpieczeniu przed rozpryskiwaniem.
Kontrola prędkości
Ramię wielofunkcyjne odchylane o 35 °
Mechanizm odblokowujący wysięgnik wielofunkcyjny
Obwód bezpieczeństwa - zatrzymuje się po podniesieniu ramienia
Przełącznik obrotowy (podświetlany na biało)
Przezroczysta osłona przeciwbryzgowa z otworem do napełniania
Łagodny start do wolnego mieszania
Szczególnie łatwy w użyciu i łatwy do czyszczenia
Bezpieczna podstawa dzięki przyssawkom
Szybkozaciskowy uchwyt narzędziowy
220-240 V, 50/60 Hz, 1500 W.
Mieszadło hakowe z odlewu aluminiowego (z powłoką zapobiegającą przywieraniu) - umożliwia jednolite mieszanie większych ilości ciasta
Hak do wyrabiania ciasta z odlewu aluminiowego (z powłoką zapobiegającą przywieraniu) - do gęstego ciasta, takiego jak ciasto drożdżowe lub ciasto chlebowe
Trzepaczka ze stali szlachetnej do przygotowywania puszystych biszkoptów i luźnej piany z białka
slimtex